Gudstjeneste 3.juni

I dagens gudstjeneste feiret vi Adine som hadde sin avslutning på Tentro. Men før vi gikk inn i avdelingen; Adine,Adine, så fikk vi blant annet barneandakt av Agnete. Hun hadde ungene framme og fortalte bibelen på 5 minutter – fra skapelsen da Gud var Konge, tiden da Moses fikk lede folket ut fra fangenskap og fikk overrakt de tid bud. Da David regjerte som Konge og frafallet etter hans død.Så til slutt,hvordan Gud sendte Jesus for å gi oss muligheten til å komme tilbake til det vi var skapt til; å leve nært til Gud. Jesus er Kongenes Konge.
Vi fikk nydelig duettsang av Jeanette & Kjell Ove som sang «Er det sant at Jesus är min broder»

Så var det tid for Adine,Adine 🙂
Resten av søskenflokken på 5, ble testet i sin kjennskap til Adine,gjennom påstander som Eddie hadde om henne. Kunnskapen sprikte litt, men stort sett var de enige 🙂 
Adine leste et av sine yndlingsvers, som er fra Matt.7;7-11
«Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere. For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.
Eller hvem av dere vil gi sønnen sin en stein når han ber om brød, eller gi ham en orm når han ber om en fisk? Når selv dere som er onde, vet å gi barna deres gode gaver, hvor mye mer skal ikke da deres Far i himmelen gi gode gaver til dem som ber ham!»
Stefania & Adine sang en nydelig duett sammen.Prekenen; «Hva gjør du med all kunnskapen?» var spesielt rettet til Adine, men var selvfølgelig gode råd til oss alle:
1. Velg livet – 5.Mos.30;19
2. Tenk deg om – Ordsp.19;21
3. Husk at Gud går aldri fra deg – 5.Mos.31;8

Gudstjenesten avsluttet med gaveoverrekkelse og forbønn for Adine.
Før vi tok kirkekaffe,sang vi en sang som mange kan vitne om sannheten i; «Han tek ikkje glansen av livet» . Om Adine, og alle oss andre følger rådene fra dagens preken, og velger Jesus som Konge som vi hørte om i barneandakten – ja,da vil dette bli vår erfaring i dagene som
ligger foran.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar