Kveldsmøte

Denne helgen har ca 20 medlemmer fra pinsemenigheten i  Alta besøkt Sommarøy. Det var satt opp møte på lørdag ettermiddag som de hadde hånd om. Oddmund ønsket våre gjester velkommen og overlot,som han sa,»alt som måtte komme av lyd,til dem» 🙂 Og lyd ble det,bl.a.i form av frisk sang og musikk. Bandet serverte flere musikalske go`biter til stor applaus fra forsamlingen.
Hillbjørg Lund ledet møte, vi fikk sterkt vitnesbyrd fra Marius som holdt fast at «Vår himmelske Far vet best»! Kveldens tale ble holdt av Frank Johnny Lund, og hadde utgangspunkt i Salme 43;5. Talen er lagt ut her på siden.
Møte avsluttet med lovsang og forbønn, før det var tid for fellesskap rundt kaffebordet ,som for øvrig også inneholdt en del go´biter… 😉

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar