Bønn-og Lovsangsmøte

Anita ønsket velkommen til Bønn-og Lovsangsmøte som startet med «Tell velsignelsene Gud har gitt».
Før vi gikk over til forbønnsdelen, hadde Johnny ungene i sin hule hånd på plattformen. Med redskaper fra fiskebåten illustrerte han historien om hvordan Jesus kalte brødrene Simon og Andreas som begge var fiskere. De forlot redskapene sine og fulgte Jesus.I dette tilfelle slapp ungene redskapene de hadde fått utdelt,og tok en runde i salen på Johnny´s befaling;»følg mæ»! Dagens minneord ble da også «Æ vil følge Jesus»!
Så fulgte ei sterk stund med bønn over konkrete temaer, lovsang, tilbedelse og nattverd. Anita delte noen tanker rundt «Hvor er du,og hvor skal du»? Tiden forandrer seg,stedet vi bor på forandrer seg,men vi kan se tilbake og se at Gud har vært med gjennom alle endringer. Hun leste også et stykke av Jarle Haugland, over samme tema.
Etter siste sang;»Jesus la meg knele ned», avsluttet møte med at vi leste velsignelsen i fellesskap.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar