Gudstjeneste 4.november

«Jeg vil heller ha Jesus enn perler og gull» var åpningssangen på søndagens gudstjeneste. Oddmund ønsket velkommen, og delte noen tanker fra 2.Tim.4;17 – Jesus svikter oss ikke, han er der i alle livets situasjoner.

Unni holdt barneandakten som handlet om hjelpsomhet. Da Jesus gikk på jorda gjorde han bare godt, og han var et eksempel for oss alle. En dag samlet Jesus disiplene sine,og takket dem for at de hadde gitt ham mat da han var sulten,og drikke da han var tørst,klær da han frøs. De protesterte og sa at de hadde ikke sett ham sulte eller fryse – han måtte ta feil.. Men Jesus fortsatte med å takke dem for besøk i fengsel, og for at de så til han da han var syk…Disiplene trodde det gikk helt rundt for Jesus, for de kjente seg ikke igjen i det Jesus sa. Men de forstod da Jesus sa; at alt dere gjør mot en av mine minste – det gjør dere mot meg! Når vi hjelper andre gleder vi også Jesus. I tillegg blir vi selv glad. Til avslutning sang vi sangen «Gjør noen glad» 🙂

Det ble ei sterk lovsang og tilbedelsesstund før Almar fikk ordet. Han sang «O Jesus du som fyller alt i alle», før han talte over Ef.5;18-32. Han hadde som overskrift Jesus og menigheten. Prekenen kan lyttes til.

Alma & Håkon skal også i år reise til Honningsvåg for å være til hjelp og støtte for menigheten der noen uker. Oddmund ledet i forbønn for dem, og ba om Guds velsignelse for det arbeidet de skal gjøre.

Gudstjenesten avsluttet med sangen «Guds kjærlighet».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar