Familiefest

Ekstra stoler måtte på plass da vi på tirsdag hadde familiefest og juleavslutning for barne-og ungdomsarbeidet. Barnegospelen åpnet det hele med adventssangen «Tenn lys». Dramagruppa imponerer stadig med sine skuespillerferdigheter. Denne gangen fremførte de et stykke fra Gate 28. Noen travle reisende kommer i snakk mens de venter på flyavgangen, og de reflekterer over julen og dens budskap. Og med sine humoristiske kommentarer har de publikum i sin hule hånd=)
Ellers deltok barnegospelen med mere sang i tillegg til Gospelkoret som bidro med et par julesanger. Forsamlingen ble også engasjert i sangleken Bit for bit, før det var tid for julegrøt og kos.

Vi ønsker alle barn og ungdom en god jul, og velkommen tilbake til aktiviteter tirsdag 8.januar 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar