Gudstjeneste 13.januar

Oddmund ønsket velkommen til søndagens møte, og leste fra Salm.21;31-36.  Unni hadde barneandakt for de små,og snakket om hvor viktig det var at vi hadde refleks på når vi var ute i mørke. Når lyset fra bilen treffer refleksen, lyser den opp og gjør at bilen ikke kjører på oss. Jesus er verdens lys, og han ønsker at alle tar imot ham som lyset som kan redde oss – refleksen utvendig og Jesus innvendig 🙂 Minneverset :«Jeg er verdens lys.Den som følger meg,skal ikke vandre i mørket,men ha livets lys.»

Maria ble ønsket velkommen som medlem av menighetsrådet, og fikk 2.Tim.4;17 som hilsen – «Herren stod hos meg og gjorde meg sterk!»

Vi hadde også besøk denne søndagen. Et team  på 5 ungdommer fra England og Canada, som er elever ved  Uio Borgen. De delte alle hvert  sitt vitnesbyrd. Hanne og Katrin ledet lovsang, og dagens preken fikk vi av Magritt Brustad. Den hadde som overskrift «Det er mer i Gud å øse av». Vel verd å få med seg, og du kan lytte til den under taler.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar