Årsfest

Menighetens årsmøte ble avholdt 17.februar. Oddmund ønsket velkommen, og knyttet noen tanker til et avsnitt fra boka «Et målrettet liv» samt Joh.10;8 og Jes.43;21. Vi er ikke tilfeldigheter, men skapt helt unik med forskjellige gaver og ferdigheter. I menigheten er det bruk for alle; både de som gjør ting i det stille og de som har oppgaver som synes mer. Fordi vi er utrustet forskjellig, kan vi utfylle hverandre.

Så var det tid for å nyte et herremåltid bestående av hjemmelaget Baccalao. Anita og Johnny, med noen medhjelpere stod for den. Og maten falt absolutt i smak.

Som seg hør og bør på et årsmøte,så var det gjennomgang av protokoll,rapporter, regnskap og budsjett. Innimellom var det kaker og kaffe.

Det ble også i år gjort ekstra stas på medarbeidere for lang og tro tjeneste i menigheten. Anita,som ikke tok gjenvalg som kasserer, fikk blomst og takk for sin innsats gjennom mange år. Årets medarbeidere ble Elin og Olaug. De har i flere år delt på å gjøre i stand til nattverd. Elin var ikke tilstede,men Olaug mottok sin fortjente blomst.
Årsmøte ble avsluttet, og ryddingen tok til mens noen ikke heelt klarte å slippe kakebordet 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar