Gudstjeneste 10.februar

Anita ønsket velkommen til gudstjenesten som hadde nåde som tema. Hun leste følgende definisjon på hva nåde betyr:

«Nåde som kristen teologisk betegnelse betyr Guds tilgivende kjærlighet.

Forståelsen av ordet nåde slik det brukes i Bibelen har sin bakgrunn i det orientalske eneveldige kongestyret. At en konge viste nåde betydde alltid at han personlig grep inn i en persons liv og direkte ga ham noe direkte eller tilgav ham all skyld. Bibelen beskriver alltid nåde som Guds umiddelbare inngrep, hjelp og gave. Å stå i nåden er derfor å stå i et umiddelbart personlig forhold til Gud, hvor Gud er giver og opprettholder.»

Sangene i møte handlet også om nåden, bl.a; O nåde stor og Det enda som bär.
Johnny hadde barneandakt, og hadde tatt med seg «Goliat» i egen person 🙂 På sin egen levende måte fortalte han historien om David og Goliat. Om Davids mot, og den tilliten han hadde til Gud. «Mist ikke mote»! sa han til de redde israelittene. Han visste at Gud var med dem.
Lovsang, tilbedelse  og nattverd før Eddie talte over temaet » På ditt ord» med utgangspunkt i Luk.5;5

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar