Misjonsmøte 20.mai

2.Pinsedag var det felles misjonsmøte på Sommarøy sammen med vår venner fra Tromsø og Balsfjord Baptistmenighet. Anita ønsket velkommen og leste fra Luk.24;44-53 – Oppdraget Jesus gav før han dro opp til himmelen.
Johnny hadde plassert en stor “ildovn” på plattformen, og fortalte historien om Daniel og vennene hans som ble kastet i ovnen fordi de ikke ville tilbe  kongen. Men Gud reddet dem, og de kom ut uten å være merket av ilden. Minneordet: “Æ har en engel som følge mæ!” 
Etter lovsangen talte David fra Joh.17;18 om det å være en misjonær. Talen kan du lytte til under “Taler”.

Møte avsluttet med sangen”Gud du er rik”, før det var tid for kirkekaffe.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *