Gudstjeneste 30.juni

Si kjenner du det skjønne Jesu navnet var åpningssangen etter at Astrid hadde ønsket velkommet. Det var fullt i kirken i dag i anledning barnevelsignelse av tre søte småjenter – Amalie og tvillingene Isrid og Amalie. 
Astrid hadde barneandakten, og sa at det var en helt spesiell person i salen og at vi sammen skulle finne ut hvem det var. Så spurte hun forsamlingen om hvem det kunne være?  – «Mæ!», var det en liten gutt som svarte =) Vi fikk beskjed om å sjekke under stolen om det var noe der. Alle fant en lapp der det stod » Du er verdifull og elsket av Gud». Alle er spesiell for Gud – liten eller stor, gammel eller ung – alle er like betydningsfull for Gud! Så den frimodige gutten hadde helt rett – han var den spesielle personen, han og alle oss andre 🙂 Minneverset: » Med evig kjærlighet har jeg elsket deg» Gud er bare god mot meg sang vi til slutt.
Merethe leste fra Salme 139, og Milla sang en flott sang om nåden før barnevelsignelsen. Eddie leste noen skriftsteder og velsignet hvert enkelt barn og familien deres.
Etterpå sang Eva Ingen er så trygg i fare.
«Gud er nær» var tittelen på Eddies preken. Uansett hva som skjer rundt oss og hvordan vi har det, så er Gud nær oss. Prekenen er verd å lytte til, og du finner den under «Taler».
Gudstjenesten ble avsluttet med sangen Jeg vil gi deg å Herre min lovsang.

Dette var siste gudtjeneste før sommerferien, men det kan være at det blir et møte i løpet av juli, så følg med på plakaten.

En velsignet sommer til alle!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar