Gudstjeneste 20.oktober

Søndagens gudstjeneste var ledet av Anita og åpnet med sangen Hvilken venn vi har i Jesus.
Eddie hadde minneord over menighetens eldste medlem – Borghild Jensen fra Fjordgård som sovnet stille inn i en alder av 100 år. Borghild fylte 100 år for 2 uker siden, og i den forbindelse hadde Nordlys en artikkel om henne. http://www.nordlys.no/nyheter/article6892661.ece

Johnny levendegjorde Jesu lignelse om huset som var bygd på sand. Milla og Wilma fikk styre “stormen” – for anledningen ei luftpresse – og huset gikk straks i gulvet. Men med god grunnvoll – Jesus – står huset i den verste stormen. Johnny la bibelen i huset, og jentenes “storm” kunne ikke rikke det! Vi må bygge livet på Guds ord, da kan vi stå når det kommer motgang i livet. Guds ord – sterke saker! Han avsluttet med å lede forsamlingen i barnesangen; Når det stormer =)
Johnny ledet også i lovsang før Eddie´s preken. I dag fikk vi lytte til 4 del i serien “Den kristnes modningsprosess” og denne delen hadde overskrift “Bønnelivet”, og hadde utgangspunkt i Kol.4;2. Når vi innser vårt behov for bønn vil vi få et fungerende bønneliv.

Gudstjenesten avsluttet med sangen Gud du er rik.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *