Gudstjeneste 20.oktober

Søndagens gudstjeneste var ledet av Anita og åpnet med sangen Hvilken venn vi har i Jesus.
Eddie hadde minneord over menighetens eldste medlem – Borghild Jensen fra Fjordgård som sovnet stille inn i en alder av 100 år. Borghild fylte 100 år for 2 uker siden, og i den forbindelse hadde Nordlys en artikkel om henne. http://www.nordlys.no/nyheter/article6892661.ece

Johnny levendegjorde Jesu lignelse om huset som var bygd på sand. Milla og Wilma fikk styre «stormen» – for anledningen ei luftpresse – og huset gikk straks i gulvet. Men med god grunnvoll – Jesus – står huset i den verste stormen. Johnny la bibelen i huset, og jentenes «storm» kunne ikke rikke det! Vi må bygge livet på Guds ord, da kan vi stå når det kommer motgang i livet. Guds ord – sterke saker! Han avsluttet med å lede forsamlingen i barnesangen; Når det stormer =)
Johnny ledet også i lovsang før Eddie´s preken. I dag fikk vi lytte til 4 del i serien «Den kristnes modningsprosess» og denne delen hadde overskrift «Bønnelivet», og hadde utgangspunkt i Kol.4;2. Når vi innser vårt behov for bønn vil vi få et fungerende bønneliv.

Gudstjenesten avsluttet med sangen Gud du er rik.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar