Gudstjeneste 10.november

Eddie ønsket velkommen til gudstjeneste og gratulerte samtidig alle fedrene med dagen=) Johnny tok gitaren og ledet i flere barnekor før han holdt  barneandakt. – Han fortalte om hvordan søk etter mennesker foregår i et snøras. Så inviterte han ungene frem for å foreta et søk  – ikke etter mennesker men etter gotterier som var gjemt på plattformen 🙂 Godsakene ble funnet og satt pris på av leterne. Minneordet: Gud sier: «Dere skal søke meg og dere skal finne meg»
Under nattverden leste Eddie et utvalg skriftsteder fra Hebreerne som poengterer betydningen av det Jesus gjorde. Hebr.7;22-27, Hebr.8;10-12,Hebr.9;12-14,26, Hebr.10;9-10,14,19.20. Flere ganger blir det slått fast, at det Jesus gjorde, gjorde han èn gang for alle!

Overskrift på dagens preken var «Gjør som Gud  – bli menneske». Prekenen har utgangspunkt i Luk.19;1-10 og kan lyttes til her.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar