Fellesskapskveld 24.november

Maria ønsket velkommen til høstens andre fellesskapskveld. Temaet for møte var «Trofasthet». Man kan være trofast mot venner, mot jobb og kollegaer og mot ektefellen, og man kan være trofast mot Gud. Han er trofast mot oss og alltid til å stole på.
Før vi sang Stor er din trofasthet, leste Stephan historien om Daniel i løvehulen, og om hans trofasthet mot Gud.
Maria leste så en historie om to gode venner – Lise og Kari, som hadde avtalt og møtes for å bade. Kari fant i stede på noe annet å gjøre og møtte dermed ikke opp på badeland. Lise ble lei seg, og Kari ba etterhvert om tilgivelse og lovet å bli en trofast venn.

Så ble vi alle utfordret til å være kreativ. Med hjelp av diverse papir,glitter og stas skulle alle få lage julekort som vi kunne sende til en trofast venn. Alle ,store som små, gikk i gang med klipping, farging og liming. Resultatene ble slett ikke verst, og kanskje blir akkurat DU en heldig mottaker av julekort laget på fellesskapskveld en vindfull novemberdag i kirka på Sommarøya:-)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar