Vi synger julen inn

4.søndag i advent; alle fire lys er tent og julen behørig synget inn i en fullsatt kirke. Gospelkoret, duett av Kjell Ove og Jeanette, nydelig fremførelse av Nord Norsk julesalme ved Vilde, fellessang og skriftlesing – med andre ord alt som skal til for å komme i julestemning. I tillegg hadde den fantastiske dramagruppa vår en fremførelse som på en humoristisk måte fortalte at det er plass for alle typer mennesker hos Gud. Stykket kan sammenfattes i to vers – Joh.3;16 – 17
I år var vi med å samle inn en gave til katastroferammede Filippinene. Nesten 10 000,- kom inn 🙂

Da gjenstår  det å ønske dere alle en velsignet Julehøytid! Og som sagt av dramagruppa; ikke glem at barnet i krybben ble voksen, døde for oss og stod opp igjen. Han kom ikke for å dømme verden, men for å frelse den!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar