Fellesskapskveld 26.januar

Anita ønsket velkommen til årets første fellesskapskveld, der vi møtes til en litt annen setting enn en vanlig gudstjeneste. Johnny ledet an i noen barnekor og hadde også et ord til barna. Han fortalte bl.a om Liverpool, fotballaget som han heier på, og supportersangen deres – You never walk alone. Sangen handler om tro og håp og fins i mang en salmebok. Når man tror på Jesus skal man vite at man aldri er alene. Gud bryr seg om oss og er alltid der.

Eddie delte også noen tanker med oss, med utgangspunkt fra Salme 8;3.«Når jeg ser din himmel,månen og stjernene som du har satt der, hva er da et menneske,siden du kommer det i hu,et menneskebarn,siden du tar deg av det?» Prekenen kan du lytte til her.

Det mer humoristiske innslaget stod Wilma og Miriam for da de leste noen vitser for oss. Astrid og Emma hadde en lek som utfordret både små og store der bildene taler for seg 🙂

Til slutt var det god tid til kaffe og kaker =)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar