Gudstjeneste 12.januar

Min nåde er nok for deg. 2 Kor.12;9 var skriftstedet som ønsket velkommen til dagens gudstjeneste. Etter innledningssangen  Han tek ikkje glansen av livet, ønsket Oddmund velkommen, og leste ei tekstmelding han hadde på telefonen sin – Husk at Gud den allmektige – El shaddai – Han som er mer enn nok for deg er med deg i dag. En påminnelse om at Gud er med oss i alt, uansett hva vi blir stilt ovenfor.
Eddie samlet ungene på plattformen og spurte om de hadde sett en levende sau noen gang? Noen nikket bekreftende mens andre var i tvil.. Han fortalte hvordan hyrdene passer på sauene sine  så de kan være trygge.Han finner vann og mat, og vokter dem mot farer. Sauene blir kjent med stemmen til hyrden sin, og følger han. Jesus sa at han er den gode hyrde som passer på oss. Det beste for oss er å følge han, og når vi leser bibelen ser vi hva Jesus sier til oss. Minnevers: Herren er min hyrde jeg mangler ingenting.
Så fulgte ei stund med lovsang, tilbedelse  og bønn som skapte en god atmosfære for nok en tankevekkende preken fra Eddie – «Den gode responsen – det gode svaret». Utgangspunktet var fra Luk.1;34-38 med vekt på vers 38 der Maria gir respons på engelens ord. Lytt til prekenen her

Gudstjenesten avsluttet med sangen Jeg er i Herrens hender.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar