Gudstjeneste 5.januar

På første gudstjeneste i det nye året ble vi møtt med ordene fra Jer.29;11 – » Jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp».
Eddie hadde barneandakt, og snakket om at Gud er veldig glad i oss og at han viser det på mange måter. Han hadde med et glass med nonstopp og lurte på om ungene klarte å telle hvor mange grønne der var? Det var helt umulig inntil han tømte de ut på et fat. Gud er faktisk så interessert i oss at han vet hvor mange hår vi har på hode. «Han morfar har ingen hår på hode» – kom det kjapt fra Nicolay, så de var enig om at Gud hadde en enkel tellejobb der 🙂 Oppgaven med å telle hverandres hodehår var like umulig som å telle nonstopp i glasset, men ikke for Gud=)
Det var helt naturlig å synge Ja jeg vet at Jesus bryr seg om meg til slutt.
Det var ei stund med lovsang og tilbedelse før vi delte nattverd. Eddie`s preken hadde til overskrift – «Hva fester du blikket på?» Statistikken viser at 6 av 10 har et nyttårsforsett. 69 % av disse forsettene handler om kroppen. Løper vi for livet, eller løper vi fra livet? Prekenen kan du lytte til her
Gudstjenesten avsluttet med sangen Vær ei bekymret for hva som skjer.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar