Gudstjeneste 2.februar

Lovsyng vår Herre den mektige konge med ære var åpningssangen etter at Eddie hadde ønsket alle velkommen til gudstjeneste. Astrid hadde barneandakt og snakket om at Jesus vår beste venn er en klok mann. Hun engasjerte forsamlingen for å finne ut hvordan vi kan lære av Jesus i hverdagen. Opp på skjermen kom forskjellige bilder av hverdagshendelser der vi som medmennesker må ta et valg, og da kan vi spørre oss selv; hva ville Jesus ha gjort? F.eks.bilde der ei jente hadde tippet på sykkel. Jo, Jesus ville hjulpet henne opp og trøstet henne. Eller bilde der to stykker holder den tredje utenfor. Jesus ville stilt opp for den ene og sagt at hun var verdifull og viktig og at han vil være hennes venn. Flere slike bilder kom opp der både barn og voksne kunne kjenne seg igjen. For å kunne vite hva Jesus ville gjort må vi lese i bibelen, og alle svarene på eksemplene i dag, var begrunnet med hendelser fra bibelen. Jesus; hjelp oss å gjøre det du ville gjort!
Da Eddie introduserte sangen; Ren og rettferdig himmelen verdig ba han oss ha den i minnet gjennom hele prekenen. Lytt til prekenen så forstår du hva han mente med det =) Overskriften var «Ikke bli redd nå, lytt og tenk…» Eddie tok opp et tema som den siste tiden har vært aktuelt i NRK vedrørende helvete. Bibelen er vår rettledning og hva sier egentlig den om dette temaet. Lytt her..

Det er alltid oppmuntrende å høre at mennesker tar i mot Jesus, og i dag kunne Ketil dele en slik seiersrapport. Det var en spesiell atmosfære i gudstjenesten, gjennom lovsang, nattverd, preken og avsluttningen av møte. 
Vi avsluttet gudstjenesten med Det enda som bär. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar