Gudstjeneste 16.februar

Oddmund ønsket velkommen til gudstjeneste og introduserte en god gammel sang med sterk tekst; Takk at du tok mine byrder. Etterpå leste han fra Ef.2;8 For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave. 9 Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv.

Vi hadde en jubilant i forsamlingen i dag. Aud fyller år og ble hyllet med bursdagssang 🙂

Eva hadde barneandakten og fortalte litt fra da hun var liten. Hun pleide å gå på søndagsskole, og var ikke gammel da hun fant trygghet i å tro på Jesus. Hun likte ikke å være alene, men gikk likevel ofte alene til butikken for moren. For å komme dit måtte hun gå en lang strekning i mørke uten gatelys eller hus. Da pleide hun å synge av full hals de sangene hun kunne om Jesus, og da følte hun seg ikke alene lenger. Det føles trygt med Jesus i hjerte – da er vi aldri alene=) Til slutt sang vi sangen med akkurat denne tittelen; Aldri alene!

Etter lovsangen, ledet av Kjell Ove, talte Eddie med overskriften «Slaget om tankene dine». Han tok utgangspunkt i 2.Kor.10;4-5. Det er en kamp om tankene våre, og vi trenger Jesus for å vinne den. Tankene bestemmer ganske langt hvilket liv vi får. Prekenen kan du lytte til her.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar