Familiefest 25.februar

I ettermiddag var det igjen duket for familiefest der «Josef» ble presentert som månedens tema for Spire og Junior. Han gjestet festen i «egen persjon» og fortalte sin historie om hvordan brødrene solgte han og han havnet hos Potifar. Men Gud var med han og alt ordnet seg til det beste både for han og resten av familien til slutt. » Å Herren var med Josef» var månedens temabibelvers.

Dramastykket handlet om gutten som skulle begynne på en ny skole. Han ba Gud om at det måtte gå bra, og at han måtte få seg venner. Gutten ble tatt godt i mot av sine nye klassekamerater. Da han kom hjem takket han Gud.

Ungene deltok også med flott sang.
Lek og morro for store og små hører også med på familiefest=)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar