Sangkveld i Hillesøy kirke

Søndag 16.mars hadde vi felles sangkveld i Hillesøy kirke i forbindelse med Kirkens nødhjelps fasteaksjon. Lars ønsket velkommen før han gav ordet og ledelsen over til Kjell Ove som hadde lagt opp et program med mye sang og musikk.
Gospelkoret startet friskt med It was a great thing. Vilde med en nydelig tolkning av bl.a Det er makt i de foldede hender.Kjell delte også gode gamle samler som Med Jesu føtter ei stille stund og Ungdommens frelser, og til slutt Jeanette og Wenche med en nydelig versjon av He´s not heavy, he´s my brother. Dette og allsangen fra nesten 120 tilstedeværende var med på å gjøre det til en varm og mangfoldig kveldsstund.
Hilda Hanssen fra Kirkens nødhjelp informerte om arbeide de driver i blant annet Kenya. Det ble også samlet inn en gave til arbeidet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar