Gudstjeneste 25.mai

Dette året har menigheten hatt 4 deltagere på Tentro som er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, og er åpent for alle. 3 av ungdommene markerte sin avslutning i dagens gudstjeneste – Charlotte, Emilie og Marius. Astrid ønsket oss velkommen med ordene fra Mat.18;20 «For hvor to eller tre av dere er samlet i mitt navn, der er jeg midt i blant dere.» 
Konfirmantene var delaktige i gudstjenesten med skriftlesing, spilling og duettsang. De dannet også et eget lag da de skulle konkurrere med to av menighetens «eldre» medlemmer – Bernt og Kjell ove – i en quiz med både store og litt mindre temaer.. 🙂 Ungdommen gikk av med en klar seier mens konkurentene klødde seg på sitt bare hode 🙂

Eddie hadde også ord med på veien til konfirmantene med overskriften «Tid til ettertanke». Han fokuserte på at livet vårt formes av valg vi tar. Han oppfordret ungdommene til å gjøre gode valg. Ingen er perfekt og alle gjør vi feil. Kanskje noen kommer dit at de velger bort Jesus; da er det viktig å huske at Jesus alltid velger oss! I joh.6;37 sier Jesus:»Den som kommer til meg vil jeg aldri støte bort.»
Prekenen kan du lytte til under «Taler.»

Konfirmantene ble bedt for og velsignet, og fikk hver sin gave med på veien.

Til avslutning sang vi Jeg vil gi deg O Herre min lovsang

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar