Gudstjeneste 11.mai

Møte åpnet friskt med sangen La meg få høre om Jesus før Anita innledet med å lese fra Luk.12;22 – 32 som har overskriften Vær ikke bekymret.
Etter barnesangen Jesus er min og jeg er hans,  hadde Johnny barneandakten. I dag hadde han med seg ei livbøye. Om noen faller i vannet kan man kaste livbøyen ut så de kan gripe fatt i den og dras ombord i båten igjen. Han viste hvordan det gjøres, og Edvin tok tak og ble «reddet».  I Bibelen står det om da Jesus gikk på vannet. Peter sa at hvis det er du Jesus så må du si at jeg kan komme til deg. Jesus gjorde det, men da Peter hadde gått et stykke ble han redd for de store bølgene og begynte å synke. Kunne Peter svømme? Selv om han var fisker, så er det flere fiskerer som ikke kan svømme. «Herre frels!» ropte Peter. Redningsbøyer og drakter fantes ikke da, men Jesus rakte straks ut hånda og grep fatt i Peter. Jesus ønsker å hjelpe oss også straks vi trenger det. Glem ikke det.
Vi delte nattverd og hadde ei stund med lovsang og tilbedelse før prekenen.

Johnny var møtets taler også, og han tok utgangspunkt i Mat.4;18 – 22 da Jesus kalte de første disiplene. Jesus kalte 12 helt forskjellige hverdagsmennesker som oss. Lytt til talen her..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar