Familiefest 6.mai

Da var vi kommet til sesongens siste familiefest. Maria, som ledet festen, startet det hele med å kalle frem 12 stykker som hun sa måtte hjelpe henne med forskjellige gjøremål – fra barnepass til husvask. Astrid lurte på hvem hun trodde hun var? «Jeg er Jesus,»svarte Maria.»Og dere er de 12 disiplene som skal hjelpe meg. Hun fikk ikke helt gehør for den ideen og alle gikk ned og satte seg igjen 🙂 «På denne måten introduserte de temaet for de siste 3 ukene som har vært «Disiplene».
Eva gjenfortalte det ungene har lært om Jesus og disiplene i denne perioden, og ungene dramatiserte også. Vi er alle Jesu disipler hvis vi vil tro på han. Minneordet de hadde hatt var: «Jesus sier til dem; Følg meg.»
Barnekoret sang som alltid med iver og innlevelse. Konkurranser for store og små ble det også som seg hør og bør, før det hele ble avsluttet med at det «regnet» gotterier over forsamlingen=) Ungene har bakt disse ukene, og i dag kunne de ta med seg hjem godsakene.

Da ønsker vi god sommerferie fra Spire, 7Up og X3M!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar