Gudstjeneste 27.april

Unni ønsket velkommen til gudstjenesten og leste fra Gal.6;6-10. – Gud har en plan for hvert frø vi sår. Det blir kanskje ikke slik vi forventer det, men høsten kommer. Hva gjør vi mens såkornet vokser? Vi må gi, elske og ikke miste motet, Gud vi i sin tid gi en stor høst -.

Johnny tok gitaren og fikk forsamlingen med på gla´sangen; Det koster ikke noen ting å S-M-I-L-E. I dag hadde han med seg et brannteppet og forklarte hvordan man kan bruke det for å beskytte seg mot flammer. Gjennom livet hender det også at vi «brenner» oss. Gud ønsker å beskytte oss så vi kan leve. Salme 21. Han har ikke lovet bare lette dager, men han har lovet å være med.
Minneord: «Herren er min vokter»
Etter lovsang og tilbedelse var det preken ved Hermod Bakkevoll. Han hadde utgangspunkt i Mark.16;1-7. Prekenen kan du lytte til,og den ligger under «Taler».

Unni avsluttet møte med å lese en velsignelse fra 1800 – tallet:


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar