Påskefellesskap 21.april

Eddie ønsket velkommen til påskefellesskap og leste fra 1.Kor.15;1-6 før vi sang Deg være ære;«Jeg kunngjør for dere, søsken, det evangelium jeg forkynte dere, det dere også tok imot, det dere også står på. Gjennom det blir dere også frelst, når dere holder fast på ordet slik jeg forkynte det, ellers blir det forgjeves at dere kom til tro.  For først og fremst overga jeg til dere det jeg selv har tatt imot,
at Kristus døde for våre synder etter skriftene,
at han ble begravet,
at han sto opp den tredje dagen etter skriftene,
og at han viste seg for Kefas og deretter for de tolv.
Deretter viste han seg for mer enn fem hundre søsken på én gang. Av dem lever de fleste ennå, men noen er sovnet inn.»

Med øynene lukket prøvde store og små å tenke at vi var i Israel, mens Eddie gjenfortalte historien om da kvinnene kom til graven 1.påskedag. Sorgen over at deres beste venn var død og borte for bestandig, skuffelsen over at han ikke var i graven, og gleden over å oppdage at han ikke var død men lever! Vi må aldri glemme at Jesus lever!
Kjell Ove sang Bjørn Eidsvågs sang Til alle tider, en nydelig sang om påskens budskap.

Fullkommen tilgivelse var overskriften på Eddie´s preken i dag. Den hadde utgangspunkt i Ef.1;7. Et viktig budskap som du kan lytte til her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar