Gudstjeneste 12.oktober

«Alene i håp til Gud er min sjel stille»
Salme 62;2

Med disse ordene på skjermen ble vi ønsket velkommen av Eddie. Han poengterte videre at det er viktig at vi vet at Guds ord står fast og er til å stole på. 
Før Ann-Elin hadde barneandakt sang vi Majestet Konge i evighet. Sangen var i tråd med temaet hun hadde i andakten.Ungene fikk spørsmål om forskjellie typer konger; hvem er skogens konge, hvem er skiskytterkongen, hvem er fotballkongen, og hvem er norges konge? (Med litt hjelp fra forsamlingen fant de svar på alle spørsmål:)På 17.mai så hylles kong Harald med flagg og sang, og når idrettskongene gjør det bra så hylles de av folket. Men ingen av disse kan du snakke med når du vil.. Ringer du kong Harald er det andre som svarer. Ikke er de alltid her heller, de blir alle borte en dag. Men Kongenes Konge – Jesus – er alltid med oss. Han elsker oss og vil at vi snakker med ham hver dag. Han er verd at vi løfter hender, jubler og tilber han. Vi avsluttet med sangen Hvem er jungelens konge?
Denne helgen har menigheten besøk av Jon-Erling Madsen og lovsangsgruppen Sound of Worship fra Kasfjord baptistmenighet. De hadde ungdomsmøte i går kveld, og deltok i dag på gudstjenesten med lovsang og vitnesbyrd.
Jon-Erling talte over temaet «Mission 3;16». Samme kapittel og vers hentet fra forskjellige bøker i bibelen dannet en preken du bør lytte til, og du finner den under «Taler».

Pastoren vår fylte 40 år denne uken. Dette ble markert med mye og god mat under kirkekaffen. Ketil overrakte en blomst i gave fra menigheten. Hipp Hurra for Eddie 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar