Familiefest 2.desember

Det var full kirke da årets siste familiefest og juleavslutning ble holdt tirsdag ettermiddag. Barnekoret sang, og dramagruppa fremførte juleevangeliet med ny vri der bl.a hyrdene var byttet ut med fiskere i bygda, og Jesus ble svøpt og lagt i en linstamp 🙂 
Vi fikk lytte til duett av Milla og Isafold, og et par sanger av Gospelkoret. Det var utdeling av premie til ungdommer fra X3M som hadde vunnet sesongens gavekortkonkurranse. Alle fremmøtte fikk en nummerlapp når de kom, og det ble trukket en vinner mot slutten av festen.
Som avslutning sang barnekoret og Gospelkoret sammen – Tenn lys.

Det ungene hadde laget de siste uken var utstilt før hver kunne ta med seg sine ting hjem. I tillegg hadde de bakt lussekatter som fikk fart på seg da det etterpå var tid for kaffe/saftkos 😀

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar