Gudstjeneste 3.mai

» Fortell blant folkeslag om Hans herlighet»
1.Krøn.16;24

Frisk oppstart med Salige visshet før Astrid ønsket velkommen. Hun fortalte at det i den siste tiden hadde vært litt tungt og trådt,så hun hadde bl.a sendt sms til noen venner og bedt om noen oppmuntrende ord. Det fikk hun og noen leste hun for oss;

– «Herren SELV skal gå foran deg! Han skal være med deg. Han svikter deg ikke og forlater deg ikke. Vær ikke redd, og mist ikke motet!» 5 Mos 31,8
– » Tro er ikke å vite hva fremtiden bringer, men å vite hvem som holder fremtiden»

Milla hadde dagens barneandakt og leste historien om Rebecca som var alene hjemme. Huset var tomt da hun kom fra skolen, og hun visste ikke hvor mamma var. Hun ble litt redd og tenkte på hva Jesus ville ha gjort (WWJD). Han hadde jo også vært 7 år en gang.. Så kom hun på at i Bibelen stod det om at Jesus hadde vært redd –  i Getsemane. Vennene var sovnet og han var alene med redselen for hva som skulle hende senere. Rebecca lurte på hva Jesus gjorde da han var redd; jo han ba til Gud. Det gjorde Rebecca også og etterhvert glemte hun at hun var redd. Det gikk helt greit til mamma kom hjem. Det hjalp å be!

Etter lovsang og nattverd, talte Eddie over temaet;
«Bli fylt av Den Hellige Ånd»
– Noe for spesielt interreserte?»
– Teori eller kraft?»
– Hva tenkte den første kristne menighet?»

Herren velsigne deg å bevare deg
Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig
Herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar