Familiefest 12.mai

Sommeren nærmer seg, og tirsdag markerte vi sesongavslutning på familiefesten. Festen startet med  nydelig duett av  Wilma og Miriam før Ann-Elin ønsket velkommen og ledet oss gjennom resten av festen.
Månedens tema har denne gangen handlet om jenter i bibelen som stolte på Gud. Elin gav oss et resymé, og fortalte kort historien om Miriam – søster til Moses, Maria – mor til Jesus og Esther som reddet jødene.

Ungene dramatiserte ukens tema og det var også god trøkk i barnekoret som sang etterpå. Månedens aktivitet har vært å lære seg knuter. De eldste har lært seg båtmann knopp og pålestikk mens de minste har lært å knyte sko 🙂

Som avslutning leste Wilma en sang:

En del av mitt liv ligger foran.En del av mitt liv ligger bak.
I går kan jeg ikke forandre, men Herre, jeg ber for i dag.

La alle de ting som er ille, bli byttet med godhet fra deg.
Og la alle de som jeg møter, se deg og din omsorg i meg.

Å, Herre om jeg ikke lykkes, med alle de ønsker jeg har,
så la meg beholde din glede. Å, Herre jeg ber for i dag

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar