Konfirmasjonsgudstjeneste

Dette året har to av våre ungdommer fulgt det frikirkelige konfirmasjonsalternativet – TenTro. Eddie ønsket en fullsatt kirke velkommen og introduserte konfirmantene Marita og Matilde. Jentene  ble med på en morsom spørrekonkurranse  om hvem av de to som gjorde mest av forskjellige ting. Utfra svarene var det tydelig at jentene kjenner hverandre ganske så godt 🙂  
Etterpå deltok de med skriftlesing fra Matt.6;7-13.
Før Eddie hadde ord for dagen var det frisk sang av Gospelkoret.

Eddie tok utgangspunkt i et uttrykk som er vanlig blant ungdommene – YOLO som betyr – You Only Live Once! Du lever bare en gang. Det er mye man skal gjøre og mye som skjer gjennom livet som man vil være med på, men er alt riktig for meg? Tenk gjennom konsekvensene av de valgene du gjør. Gjennom Bibelen gir Gud oss råd for hvordan vi best kan leve, og det gjør han ikke for å gjøre det vanskelig for oss men for å hjelpe oss. Jer 29;11 sier For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp. Vi kan mislykkes i livet men Gud tar alltid i mot oss. Joh. 6;37 – Alle de som Far gir meg, kommer til meg, og den som kommer til meg, vil jeg aldri støte bort. Vi trenger ikke være redd for at Gud støter oss bort om vi feiler.

Gudstjenesten avsluttet med forbønn for konfirmantene og gaveoverrekkelse før Gospelkoret ledet forsamlingen i «Velsignelsen».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar