Gudstjeneste 14.juni

Å hvor salig å få vandre – første sang på dagens gudstjeneste. Eddie ønsket velkommen og innledet med å lese en lovprisning fra en av sine favorittbøker; Kristi etterfølgelse av forfatteren Thomas a Kempis.
Eddie hadde barneandakten og hadde et eksperiment med ungene. Han hadde en termos med varmt vann og et glass. Han tok lokket av termosen og spurte ungene om de så dampen og om de kunne fange den? Men den ble borte og det var umulig å finne den igjen. Så helte han vann i glasset og slapp en tabelett oppi mens ungene fulgte med. Plutselig var ikke tabeletten å se lenger… Vi kan gjøre feil i livet eller andre kan gjøre gale ting mot oss, men vi kan tilgi og bli tilgitt. Når vi søker Gud og ber om tilgivelse så sier bibelen –  «Jeg utsletter dine overtredelser som en tåke og dine synder som en sky. …»(Es.44;22) Gud glemmer det vi har fått tilgivelse for – det blir borte akkurat som dampen og tabeletten – umulig å finne igjen 🙂 
Til slutt sang vi den gamle barnesangen; Han har  kastet alle mine synder bak sin rygg.

Menigheten hadde i dag besøk av Hanne og Leif Braathen som begge deltok i møte. Hanne delte sitt vitnesbyrd om helbredelse fra alvorlig sykdom, og viktigheten av å ha venner og familie som ber og støtter deg.
Leif prekte med utgangspunkt i 1.Mos.18;1-33.  Du kan lytte till den under «taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar