Familiefest 27.oktober

Astrid og Milla ønsket store og små velkommen til høstens andre familiefest. Vi startet med å lese månedens bibelvers sammen: » Jesus sa: Jeg er verden lys, den som følger meg skal ikke vandre i mørke» Joh.8;12
Astrid gav oss så et resyme av månedens temaet som har vært; – Jesus gjorde mange gode ting. De hadde hørt historien om da Jesus stilte stormen, og da han mettet flere tusen med fem brød og to fisk, og historien om den krumbøyde kona som ble frisk. Den fjerde og siste historien dramatiserte ungene; historien om Jesu møte med blinde Bartimeus.
Det var også flott sang av barnekoret. I tillegg var hele forsamlingen deltagere i en musikkquiz, og et utvalg av barn og voksne fikk testet lungekapasiteten i en «blås ut lys konkurranse» 🙂

En flott familiefest ble avsluttet, som seg hør og bør, med kaffe, saft og kaker 😆

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar