Gudstjeneste 6.desember

Det var du som fastsatte alle jordens grenser; sommer og vinter — du formet dem. Salme 74; 17

Møte startet friskt med Løftene kan ikke svikte før Oddmund ønsket velkommen. 
Denne helgen har vi hatt besøk av Elsbeth og Sten Sørensen. I går holdt Sten seminar i to deler over temaet – Hva sier Bibelen om Israel og jødefolket/Jødenes plass i Guds frelsesplan. Spennende undervisning som du finner under «Taler».

Elsbeth innledet møte i dag og leste fra Mat 6;19 –Dere skal ikke samle skatter på jorden, hvor møll og mark ødelegger, og hvor tyver bryter inn og stjeler.Men dere skal samle skatter i himmelen, der verken møll eller mark ødelegger og tyver ikke bryter inn og stjeler. For der skatten din er, vil også hjertet ditt være.

Wilma tente adventslysene før Eva samlet ungene til barneandakt. Hun hadde med ei førstehjelpspute og snakket med ungene om hva førstehjelp er og hva en slik pute inneholder. Førstehjelp er første og viktigste hjelp når noen er i nød. Om ikke vi kan hjelpe , så kan vi hente eller ringe etter noen som kan. Vi kan også hjelpe ved å trøste noen om de er lei seg. 
Vi har en som kan hjelpe i alle ting – Gud. Det gleder Gud når vi hjelper andre. Ikke bare det, men det gjør også oss glad.

Etter lovsangen prekte Sten over temaet «Verdier». De som ikke har noe men likevel eier alt. 2.Kor 6;10, var ett av flere skriftsteder i prekenen. Vel verd å lytte til og du finner den her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar