Familiefest 1.desember

Månedens familiefest markerte også avslutning før julehøytiden. Jeanette åpnet det hele med en nydelig julesang før Ann-Elin ønsket velkommen. Hun fikk hjelp av Edvin til å tenne det første adventslyset mens vi sang.
Elin hadde et lite resymé av det som har vært månedens tema – Lignelser. De har hørt om den barmhjertige samaritan, lignelsen om talentene og historien om den bortkomne sauen som ungene også dramatiserte. Gjeteren er et bilde på Gud og sauene bilde på oss mennesker. Gud kjenner og elsker oss alle. Gud ønsker at vi skal hjelpe, være gode og tilgi hverandre. Slik Gud gjør med oss når vi gjør dumme ting. Gud vil ikke at vi skal sammenligne oss med andre, men bruke det han har gitt oss slik at det blir til nytte.
Vi er alle like viktige og verdifulle for Gud.

Johnny hadde en lek som skapte stort engasjement fra forsamlingen da det var om å gjøre å komme først med det han nevnte opp 🙂

Månedens sang var en flott julesang som ungene sang av full hals! 
Til avslutning var det «trekking» – dvs. det lå et lodd under en av stolene i salen – og den heldige vinneren var Aud=)

Kaffe,saft og bl.a. deilige lussekatter  stod på menyen etterpå.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar