Gudstjeneste 6.mars

Etter at Anita ønsket velkommen til dagens gudstjeneste sang vi sangen La meg få høre om Jesus. Så var det Johnny sin tur med barna. I dag hadde han med seg forskjellige typer biler som han viste dem, fra racerbil til dumper. Bilene brukes til forskjellige formål og du bruker ikke sportsbilen til å kjøre grus og jord, eller dumperen som familiebil. Vi mennesker er også forskjellige, noen er høye noen er lav, noen stor og noen små. Vi er gode til forskjellige ting og det er bruk for alle typer av oss; fra de raske og effektive til de store, trygge og trauste  🙂 Du er god som du er! Johnny avluttet med å lede i Du er du og du duger.

Vi hadde besøk av Sven og Maren Weum i dag, og de ledet oss i lovsang før Sven holdt sin preken. Han talte om å ta på alvor den sanne tro som er felles for alle kristne uansett hvilket kirkesamfunn man står i. Han tok i utgangspunkt i Juda brev vers 3
Mine kjære! Jeg har hatt et inderlig ønske om å skrive til dere om frelsen vi har sammen. Men nå ser jeg meg tvunget til å sende dere noen formanende ord om å kjempe for den tro som de hellige én gang for alle har fått overlevert.
(På grunn av tekniske problemer har vi desverre ikke opptak av prekenen.)

PS!! Sven Weum har gitt oss et opptak fra formiddagsmøtet i Filadelfia Kristiansand for noen uker siden der han underviste om mange av de samme tingene. Dette finner du under «Taler» 🙂

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar