Gudstjeneste 3.april

Stødig gikk jeg i dine spor,
føttene vaklet ikke.
Gud, jeg roper til deg, du som svarer.
Vend øret til meg og hør mine ord!
Salme 17;5-6

Gudstjenesten startet med frisk sang – Hvilket samfunnsliv hvilken glede stor når jeg hviler på en evig arm. Sangen passet godt til Anita sine tanker til innledning. – Vi blir bombadert med nyheter, dårlige nyheter gjennom TV og radio om kriger, katastrofer og elendighet som kan gjøre oss matt! Påsken, som vi nettopp har feiret, kom også med nyheter – gode nyheter, nyheter om et fundament å bygge livet på. Denne nyheten om at Jesus lever får vi ta del i, en nyhet som forandret verden, ja forandret alt!

Om jeg er liten eller stor så er det best for meg på jord, å høre Jesus til og gå den vei han vil, det er det som gjør meg lykkelig. Etter dette barnekoret markerte Johnny «veien» med å plassere ut brøytestikker nedover midtgangen. Han tok Matheo og Edvin med på kjøretur – dvs; Edvin fikk være sjåfør med klar melding om å holde seg innenfor brøytestikkene for ikke å kjøre i grøfta.. Det er viktig å holde seg på veien om man vil nå frem til målet, som på denne turen var Tromsø. «Men hvor er veien til himmelen?» – spurte Johnny. «Rett opp !» – fikk han raskt til svar 🙂 Jesus sier i Johannes 14; 6 at han er veien sannheten og livet. Vi som tror på Jesus får gå sammen med han på veien til himmelen.
Dagens minnevers: Jesus er veien til Gud og himmelen!

Denne helgen har vi hatt besøk av våre venner fra Borgen; Hanne og Leif Braathen. Lørdag hadde vi bibeltime, og i dag talte Leif på gudstjenesten med utgangspunkt i 4.Mos 13 – 14. Både gårdagens bibeltime og dagens preken er vel verd å lytte til, og du finner det under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar