Gudstjeneste 17.april

Ja, dette er kjærligheten, ikke at vi har elsket Gud,
men at han har elsket oss
og sendt sin Sønn til soning for våre synder.
1.Joh.4;10

Møte åpnet med sangen Jeg har vandret med Jesus tett etterfulgt av O Jesus åpne du mitt øye så jeg kan se hvor rik jeg er. Ketil, som ledet møte, tok utgangspunkt i den siste sangen og understreket betydningen av flere av versene. Rikdommen i Jesus er ikke en rikdom i kroner og ører men mye mer verdifull.

Barneandakten var det Ann-Elin som stod for. Hun fortalte om Pål som ble plaget på skoleveien. Han opplevde å bli slått, og han fikk skolesaker ødelagt. Pernille kom og spurte hva som hadde skjedd, og da Pål fortalte det ville hun legge en plan for å hevne det som var gjort mot han. Det ville ikke Pål, han ville gjøre som Jesus hadde sagt, at man skal være god mot den som gjør deg vondt. Man skal spørre seg; hva ville Jesus ha gjort? Man blir glad av å være god mot hverandre!

Kjell Ove sang Bjørn Eidsvågs sang Til alle tider før Nattverden. 
Eddie prekte med overskriften «Kraft til å være vitner». Et viktig budskap som du finner under «Taler». Han tok utgangspunkt i Ap.gj.1;8. Uten Den Hellige Ånd er det umulig å være et vitne for Jesus. 
Etter prekenen var det ei stund i lovsang og tilbedelse.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar