Gudstjeneste 5.juni

Syng en ny sang for Herren,
lovsyng ham fra jordens ender,
dere som ferdes på havet,
og alt som fyller det,
fjerne kyster og dere som bor der!
Jes.42;10

Oddmund ønsket velkommen og innledet med 1 Joh.5;14 og Salme 145;18, to av mange løfter vi har i bibelen på at Gud hører når vi ber. 
Eva hadde barneandakten og snakket om å være Jesu disippel og det å følge han å være hans venn. Han blir ikke sint på oss om vi gjør noe galt men han tilgir oss. Jesus var mye sammen med de som ikke var så populær, han ville være deres venn. Jesus sa: «Følg meg!»
Vi avsluttet med sangen Jesus spør om du er tøff nok.

Kjell Ove ledet i lovsang og tilbedelse før Magritt Brustad talte over temaet;  «Holder vi fortsatt på ?» Hun hadde utgangspungt i 2 Tim 4;7 og Jes. 51;1. En preken til oppmuntring som du kan lytte til under «Taler».

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar