Familiefest 3.mai

Tirsdag 3.mai var sesongens siste familiefest og sommeravslutning for barne- og ungdomsarbeidet i kirka. Ungene åpnet med frisk og herlig sang. Månedens bibelvers ble presentert – Bli ikke trett av å gjøre det gode – hilsen Jesus.
Eddie hadde resyme fra temaet de hadde hatt de siste ukene W.W.J.D – What would Jesus do – Hva ville Jesus ha gjort. I forkant av temaet for noen uker siden, fikk alle ungene hver sitt armbånd med påskriften W.W.J.D for å minne dem på om dette i hverdagen. Ungene hadde dramastykket som omhandlet hendelser som endret utfall når Jesus kom på banen. 
Det var også konkurranse og utdeling av gaver til alle ungene. To av medhjelperne, Marita og Matilde som til høsten flytter til byen for å gå på skole, fikk hver sin hilsen og takk for sin innsats i barnearbeidet.
Å så, da det gikk mot slutten ble skiltene med familieregler, som ungene har holdt på med hele våren, delt ut. Fantastisk arbeid av ungene.

Det hele avsluttet som seg hør og bør med saft,kaffe og kaker.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar