Gudstjeneste 1.mai

«Fortell blant folkeslag om Hans herlighet!» 1.Krøn 16;24

Jeanette åpnet gudstjenesten med en nydelig lovsang før Astrid ønsket velkommen. Hun ønsket med lovsangen at vi skulle rette fokus oppover fra starten av møte. Jesus er ikke bare tilstede, men han er her for å møte våre behov. Hun leste fra Salme 62 og 63.

Astrid hadde barneandakten også. Hun snakket om vintreet og greinene. Dette demonstrerte hun ved å ha med et tre som var merket med Jesus og rundt lå greiner som hadde navnene til ungene på. De samtalte om hvorfor Jesus sa at han var vintreet og vi var grenene; et forslag fra ungene var at Jesus er større og passer på oss. Et annet innspill var at greinene må sitte fast for å få næring hvis ikke dør de. Alle ungene fikk «pode» sine grener på treet. Når vi er på treet får vi ro,kjærlighet,trøst, og Jesus passer på oss. For å holde oss nært Jesus kan vi be,lese bibelen og gå i kirka.

Etter lovsang talte Eddie over temaet «Den blinde flekken» og tok utgangspunkt i Ap.gj.10;9-16. Du finner dette viktige budskapet under «Taler».


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar