Gudstjeneste 6.november

Når jeg ser din himmel,et verk av dine fingre,
månen og stjernene som du har satt der,
hva er da et menneske – at du husker på det,
et menneskebarn – at du tar deg av det?
Salme 8;4-5

Salige visshet Jesus er min var åpningssangen på dagen gudstjeneste. Astrid ønsket velkommen, og spesielt til Daniel, Mia og lille Samuel som hadde barnevelsignelse i dag.
Astrid siterte en sangtekst fra Mpg junior; Du er unik fra topp til tå. Du er unik fra A til Å, du er unik, det må du forstå! Bibelen er full av samme budskap. Jer.31;3 sier: Fra det fjerne har Herren åpenbart seg for meg: Ja, med evig kjærlighet har jeg elsket deg. Derfor har jeg latt min miskunn mot deg vare ved. Livet består av mange ting, også vanskelige, men husk at du er unik og at Gud elsker deg!

Astrid hadde også et godt budskap i barneandakten. Hun hadde ei kake som symboliserte livet vårt. Så delte hun og ungene opp kaken etter hva som har plass i livet vårt som, skole,barnehage, venner, familie osv. en bit av kaken ble Jesus i form av Spire/Junior som ungene går på en dag i uken. Jesus ble altså bare en liten del av livet. Men så tok Astrid en kake til og laget en sirkel med sjokoladesaus i midten som symboliserte Jesus. Når du da delte kaken i det som livet er fylt av, så ble Jesus en del av alle bitene… fantastisk 😆

Under barnevelsignelsen leste Eddie fra Mark.10;13-16 om Jesus og barna. Så leste han Salme 121 spesielt til Samuel.
Etterpå fikk vi vakker sang av Miriam og Wilma som sang Under stjernehimmel.

Eddie´s preken hadde overskriften – Gud som barmhjertig far –  og han tok utgangspunkt i Salme 103;8.13. Prekenen finner du under «Taler». Lytt til den.

Kjell Ove, Britt-Janne og Ann-Elin sang Hvor mang en gang, og til avslutning Velsignelsen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar