Gudstjeneste 20.november

Gudstjenesten åpnet friskt med Salige visshet Jesu er min, før Ketil ønsket velkommen og siterte fra Rom 8;1 Så er det da ingen fordømmelse for dem som er i Kristus Jesus.
Unni hadde barneandakt og fortalte om to jenter som lekte godt sammen. Men så ble de uenige, kranglet og ble uvenner. De ble fortalt hvordan Gud ønsker at vi skal være mot hverandre, og de skjønte at de måtte be hverandre om unnskyldning og bli venner igjen. Bibelen sier at Gud står den stolte i mot men den ydmyke gir han nåde. Det er viktig, både for barn og voksne, at vi kan innrømme våre feil og tilgi hverandre. Vennskap handler om å gi og ikke bare tenke på seg selv. Minnevers: Tilgi hverandre slik som Gud har tilgitt dere.

Etter lovsang og feiring av nattverd, var det Leif Vollan som holdt dagens preken. Han tok tak i Paulus sin hilsen som går igjen i brevene hans; Nåde være med deg, og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus kristus.
Prekenen kan lyttes til  og finnes under «Taler».

Som avslutning på gudstjenesten sang vi Velsignelsen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar