Gudstjeneste 12.mars

Nåden stod i fokus under dagens gudstjeneste som ble ledet av Anita, og vi ble møtt med ordene fra 2.Kor.12;9 – «Min nåde er nok for deg»
Anita presenterte to stoler på plattformen for oss; den røde som representerte stress, bekymring, uro, uoverenskomst osv. og den grønne som representerte nåde! Vi velger selv hvilken «stol» vi vil sitte på, og  Anita valgte den grønne mens hun leste fra Rom 3;22-24 og Salme 23. Velg nådestolen, og la deg bli overøst av Guds godhet.
Kjell Ove sang en av Lina Sandell sine sanger – Er det sant at Jesus er min broder.

Johnny startet barneandakten med å strø søppel i midtgangen.. han fortalte barna at da han gikk på skolen så var det noen som hadde kalt han for «søppel». Det er ikke bra bra å kalle andre for stygge ting og si at noen er et null og ingenting verd! Ungene ryddet midtgangen for søppel før Johnny fortalte hva bibelen sier om oss; det stikk motsatte av det han fikk høre på skolen. Det står at du er verdifulle, viktig, spesiell og at ingen er som du!

Vi hadde gleden av å ha besøk av Sven Weum, og denne søndagen talte han over temaet Guds menighet. Talen kan du lytte til under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar