Gudstjeneste 19.mars

Oddmund ønsket velkommen til dagens gudstjeneste. Inspirert av  mottoet på lederkonferansen » Jesus; den store forskjellen» delte han noen tanker om Peter´s liv før og etter gjenopprettelsen. Peter, som bannet på at han ikke kjente Jesus, fikk oppleve at  Jesus etter oppstandelsen, møtte han med nåde og gav ham full gjenopprettelse. Jesus er den store forskjellen.

Unni hadde barneandakten og fortalte om Pernille og Jesus som gikk på stranden. Pernille snudde seg og så to par fotspor i sanden etter dem. Men så så hun at i de stundene hun hadde det som værst i livet, da var det bare ett fotspor som hun trodde var hennes egne. Hun ble sint på Jesus og lurte på hvorfor han hadde sviktet når hun trengte ham som mest. Men Jesus svarte at det var i de stundene han bar henne. Pernille ble så takknemlig over at Jesus elsket henne så mye.
Jesus er vårt anker i livet, han vil redde oss og passe på oss. Jesus bryr seg om meg!

Agnar Sæli, pastor i Tistedal baptistmenighet, holdt en inspirerende preken i gudstjenesten. Han tok utgangspunkt i Nehemja 8;10 – For gleden i Herren er deres styrke. Prekenen finner du under «Taler»

«Herren velsigne deg og bevare deg!
Herren la sitt ansikt lyse over deg og være deg nådig!
Herren løfte sitt åsyn på deg og gi deg fred!»

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar