Familiefest 2.mai

Aud og Elin geleidet oss trygt gjennom sesongens siste familiefest. De repeterte litt av det som ungene har lært gjennom den siste måneden, og i fokus stod den gylne regel – Det du vil at andre skal gjøre mot deg, skal du gjøre mot dem. Elin gav oss også en liten rapport fra barnehjemmet Good Hope i Kenya som ungene er med å sende penger til.
Ungene satt stille som mus og fulgte med da vi gjennom god gammeldags flanelograf fikk høre historien om Noa.

Vi fikk også presenterte kunsverket som ungene gjennom fingerhekling og fingerstrikking har laget 🙂 Som alltid når vi møtes er det sang, lek og moro, og både store og små ble utfordret på begge deler 🙂
To av de som har hjulpet til denne sesongen fikk en liten oppmerksomhet og takk for innsatsen sin.

Vi ønsker både barn og voksne en velsignet vår og sommer!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar