Gudstjeneste 29.april

Herren er min hyrde,
          jeg mangler ikke noe.
          
Han lar meg ligge i grønne enger,
          han leder meg til vann der jeg finner hvile.
Han gir meg nytt liv.
          Han fører meg på rettferdighets stier
          for sitt navns skyld.
Salme 23;1-3

Unni ledet oss gjennom dagens gudstjeneste, og startet med å lese Salme 98 og 121. Den første omhandler skaperverkets lovprisning til Gud, og den siste om Guds omsorg for menneske; jeg løfter mine øyne opp mot fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra himmelens og jordens skaper!
Eva hadde barneandakten, og demonstrerte på en forståelig måte hva Den Hellige Ånd var. Hun hadde med ei hårføne, men hun fikk ingen gangn av den før hun satte i kontakten og koblet den til strøm. På samme måte trenger vi kraften – Den Hellige Ånd i livet vårt. Hun leste fra Mark.16;17-18.
Leif Vollan holdt dagens preken over lignelsen om Sennepsfrøet og Guds rike. Det lille som likevel har en enorm kraft i seg! Han tok utgangspunkt i Luk.13;18 → 
Prekenen kan du lytte til her 🙂 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar