Gudstjeneste 13.mai

Og alle ser vi med utildekket ansikt
Herrens herlighet som i et speil… 2.Kor.3;18

Ketil åpnet møte med å lese fra Matt.28;16-20, og la vekt på siste del av vers 20 og ordene Jesus sa: «Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende». Jesus er med alle slags dager, både i medgang og i motgang.

Unni hadde barneandakten og hadde valgt det samme skriftstedet. Hun la vekt på begynnelsen av vers 20 og oppdraget Jesus gav oss, om å lære videre om ham. Gud vil at alle skal komme til himmelen, men det er ikke all som vet at Jesus er den eneste veien dit. De vet ikke at Jesus elsker dem. Først må vi ha Jesus i hjerte, så kan vi fortelle videre det vi har lært. En måte vi kan vise hvem Jesus er, er å snakke godt om andre og være snill mot dem.

Vi hadde igjen gleden av å få høre Sven Weum undervise for oss. Dagens tema var «Den usynlige verden og tjenestegavene».  Utgangspunktet var Ef.4;7 →. Lytt til undervisningen her

Vi har også lagt ut undervisning Sven hadde under et besøk her 10.desember – «Profetisk gave og tjeneste». Vel verdt å lytte til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar