Gudstjeneste 17.juni

Syng for Herren en ny sang,
          en lovsang for ham fra jordens ender,
          dere som ferdes på havet,
          og alt som fyller det,
          dere kyster og alle som bor der!Jes.42;10

Han tek ikkje glansen av livet, den frelsar som ventar på deg. Det var åpningssangen på søndagens gudstjeneste. Oddmund poengterte teksten i sangen, som er full av løfter til oss, og mange har opplevd sannheten og realiteten i disse løftene.

Jesus og barna var tema i Johnny sin barneandakt. Ungene hadde fullt fokus da han la ut om hvordan disiplene prøvde å holde ungene unna Jesus. De satte opp sperringer for å hindre dem i å nå han. Men da Jesus kom, så rev han bort sperringen og sa at barna skulle komme til han, og at ingen måtte hindre dem 🙂 Minneord: Vi vil komme til Jesus!

I dag var det også barnevelsignelse, og det var Daniel og Mia som hadde med seg lille Isaac. Eddie leste beretningen fra Mark.10;13 om Jesus og barna, og i tillegg leste han Salme 121 spesielt til Isaac.

Eddie prekte over temaet «Du er tegnet i Guds hender». Han understreket budskapet med flere gode skriftsteder Jes.49;16, Jer.31;3, Dan.9;23 og Rom.4;8 bl.a. Lytt til talen, og du vil skjønne hvor viktig og elsket akkurat du er for Gud=)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar