Gudstjeneste 16.september

Herrens navn skal være lovet fra solens oppgang til dens nedgang. Sal.113;3

Etter åpningssangen Guds kjærlighet er langt langt større, ønsket Oddmund velkommen til gudstjenesten, og delte noen tanker. – Guds nåde er her hele tiden uansett hva vi roter oss bort i, sier eller gjør som kan gi oss dårlig samvittighet. Den taper seg ikke. 2.Kor.12;9 – Min nåde er nok for deg.

Unni fortalte om Sakkeus til ungene. Sakkeus ønsket å se Jesus, og Jesus fant ham oppe i treet. Han sa at han var kommet for å finne og frelse dem som var fortapt. Hvis vi ønsker å møte Jesus, så finner han oss. Akkurat som med Sakkeus.
Minneord: «Med evig kjærlighet har æ elska dæ!»

Sven Weum holdt dagens preken, og med utgangspunkt i 2.Kor 11;1-4 hadde han et høyst aktuelt budskap til oss, om det å være våken for at det sniker seg inn nyåndelighet (New Age) i den kristne verden. Lytt til undervisningen her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar